T-Mobile reikt B2B Partner Awards uit

T-Mobile heeft onlangs tijdens zijn jaarlijkse zakelijke partner event in de Efteling de B2B Partner Awards uitgereikt aan diverse partners binnen de zakelijke markt.
Met het zakelijke partner event wil de mobiele telecomoperator zijn zakelijke partners bedanken voor hun inzet in het afgelopen jaar 2016. Daarnaast wordt de gelegenheid ook gebruikt om gezamenlijk verder te kijken naar de toekomst. “T-Mobile Nederland heeft een grote diversiteit aan business partners voor de zakelijke markt en daar zijn we erg blij mee”, zegt directeur B2B Sales Martijn Teekens van T-Mobile. “Wij gaan niet over één nacht ijs bij het selecteren van onze partners, zo weten we dat we alleen met de beste mensen werken die samen met ons mooie resultaten boeken.”

Resultaten 2016

In 2016 is T-Mobile, aldus de directeur B2B Sales, de snelst groeiende B2B provider van Nederland geworden. “Ook is de klanttevredenheid erg hoog en is ons netwerk door de onderzoeksspecialisten van P3 uitgeroepen als beste netwerk. Daar zijn wij trots op. Met de meeste van onze partners hebben wij al jarenlang een goede relatie. Daarbij zijn het partners die significant hebben bijgedragen aan onze doelstellingen, zoals het verbeteren van de klanttevredenheid, realiseren van groei en het invullen van een gezamenlijk cloudpropositie. Die partners hebben we vandaag extra in het zonnetje gezet. Zij hebben hun T-Mobile B2B Partner Award dubbel en dwars verdiend”, zo besluit Teekens van T-Mobile.

Awards

Tijdens het evenement ontvingen de volgende zakelijke partners een Award voor hun prestaties in 2016.

  • Nieuwkomer van het jaar:  Apply
  • Beste distributeur: Ingram Micro
  • Customer experience, beste in klantbehoud: Kreuze Telecom
  • Beste in mobile & cloud: Novuss
  • Snelste groeier: Detron

Bron: T-Mobile