Gigaset pro gecertificeerd voor NXTvoice-platform

Toestellenfabrikant Gigaset pro heeft zijn Maxwell Basic- en Maxwell 3-toestellen geschikt gemaakt en gecertificeerd voor het telefonieplatform van service provider NXTcom, NXTvoice. Dit meldt distributeur SDC Group.
Gigaset proVolgens de distributeur hebben teams van zowel de fabrikant als service provider gezamenlijk alle technische functionaliteit en wensen van eindgebruikers verwerkt om de juiste samenwerking tussen de VoIP-telefoons en het VoIP-platform te realiseren. De samenwerking heeft er onder meer toe geleid dat Gigaset pro bij NXTcom de status van Advanced Interop heeft bereikt.

Functionaliteit

De combinatie van het platform van NXTcom en de toestellen van Gigaset pro zorgen ervoor dat de gezamenlijke eindgebruikers hun dagelijkse telefonische werkzaamheden kunnen doen met onder andere kraakheldere audiokwaliteit. Voor partners betekent de samenwerking volledige autoprovisioning voor elk toestel uit de Maxwell desktoprange en N-series uit de cordless single- en multicell range. De nieuwe firmware is nu beschikbaar via het NXTvoice-platform en zal via autoprovisioning in de Maxwell-toestellen worden aangeboden.

Bron: SDC Group