Exact verlengt sponsorcontract met Max Verstappen

De Delftse softwarebouwer Exact heeft het sponsorcontract met Max Verstappen verlengd tot en met 2019. Dat is gisteren bekend gemaakt op het Circuit de Barcelona-Catalunya, waar Verstappen traint in zijn nieuwe RB13 ter voorbereiding op het nieuwe F1-seizoen.

Exact zet Verstappen in ter vergroting van de internationale naamsbekendheid en het inspireren van zijn eigen talentvolle jonge medewerkers.

verstappen

“In augustus 2015 tekenden we een samenwerkingscontract met een toptalent, vandaag verlengen we dat met een wereldster. Max staat als onze Tech Talent Leader onder andere symbool voor de groei die talenten binnen Exact door kunnen maken. Hij is het boegbeeld van de verwezenlijking van ambitie. Als hij zijn ultieme ambitie om wereldkampioen te worden weet te verwezenlijken, willen wij erbij zijn,” zei algemeen directeur Erik van der Meijden van Exact.

Hij voegde eraan toe dat Verstappen en Exact de komende jaren gezamenlijk de ambities najagen om ‘pole position’ te bereiken in respectievelijk de wereld van de Formule 1 en die van cloud business software voor het midden- en kleinbedrijf.

Meer informatie: www.exact.nl