Support Engineer ESET in Sliedrecht


Wil jij werken in een jonge, dynamische organisatie die cybercrime bestrijdt met producten, diensten en een serviceniveau dat de verwachtingen overtreft? In de functie als Support Engineer voor Business Support kom je dan ook in aanraking met een zeer diverse doelgroep van klanten en ESET partners die onze oplossing uitrollen bij bedrijven van iedere omvang. Juist deze uitdaging op het gebied van beveiliging en centraal Security management maken deze functie niet alleen een zeer mooie uitdaging voor jou, maar ben jij voor ons ook een absolute must-have en sleutelfiguur om als wereldwijde IT Security leverancier en dienstverlener in deze steeds sneller groeiende Security markt uniek en onderscheidend te zijn en blijven!

Ben jij technisch en heb je brede kennis van IT en netwerkomgevingen (stiekem noemen wij dat gewoon met trots een Security Nerd) en vind jij de beveiliging hiervan minstens zo belangrijk? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat kun je verwachten?
8:45 uur Eerst even beginnen met een kop koffie. Er is een korte briefing waarin de afdelingsdoelstellingen worden toegelicht en de stand van zaken wordt doorgenomen.
09:00 uur Je begint met het behandelen van de inkomende tickets en telefoontjes. Het gaat gestaag. De verwachtingen van de klant overtreffen staat voorop en je bent je er van bewust dat er altijd ruimte is voor verbetering.
10:00 uur Een ESET partner belt met een aantal vragen over de implementatie van ESET security oplossingen. Hij is bij een grote klant in het Rotterdamse havengebied bezig met een grootschalige uitrol waarbij jouw expertise essentieel is voor het succes!
12:30 uur Je schuift aan bij je collega’s van sales in de lounge en maakt even een broodje voor jezelf. Met een volle buik en nieuwe energie duik je daarna in de nieuwe versie van ons product om je kennisniveau op peil te houden.
15:00 uur Je helpt je collega’s met de verwerking van de tickets. De doelstelling van deze week moet worden gehaald, maar je ziet ook toe op een goede sfeer. Een balans tussen werken en plezier is belangrijk bij ESET.
17:30 uur Met een goed gevoel beantwoord je nog de laatste ticket van de dag. De dag is weer voorbijgevlogen!

Onder de werkzaamheden behoren;

• Bemanning ESET Service Desk
• Beantwoorden Support Calls, tickets en chats
• Geven van Online Product demo’s
• Troubleshooten van problemen
• Contact met ESET hoofdkantoor in Slowakije voor issues tracking
• Interne projecten
• Eigen inbreng in Support op technisch vlak wordt verwacht
• Onderhoud, tips, tricks en testing binnen ESET Service Desk eigen (virtuele) omgeving

Het profiel
Ben jij servicegericht ingesteld en lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een jong en gezellig team? Voldoe je daarnaast aan de volgende voorwaarden, dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

• Goede sociale en contactuele vaardigheden
• Goede kennis van Linux & Windows
• Affiniteit met security
• Ervaring met Deployment en management security oplossingen (Endpoint/server)
• Organiserend vermogen
• Stressbestendig en alert
• Teamspeler
• Communicatief en sociaalvaardig
• Doorzettingsvermogen en kan incasseren
• Je bent op de hoogte van de huidige ontwikkelingen op het gebied
van IT Security en zorgt er voor dat deze kennis up-to-date blijft
• Per direct beschikbaar

Ons aanbod
Om goed voorbereid te starten in deze functie volg je in de eerste maand een intensief trainingsprogramma waarin onze producten, diensten, klanten en processen worden uitgelegd.
Wij bieden je de mogelijkheid om je zowel op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen en geven je de middelen om dit te kunnen doen. Je kunt gebruikmaken van onze lunchmogelijkheden. Daarnaast bieden we een uitstekende pensioenregeling en natuurlijk voldoende vakantiedagen om ook van je rust te genieten. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, en de mogelijkheid om gratis te fitnessen bij een sportschool bij jou in de buurt.

Onze organisatie
Sinds 1987 ontwikkelt ESET bekroonde beveiligingssoftware die meer dan 100 miljoen gebruikers helpt om technologie veiliger te gebruiken. Het brede portfolio van beveiligingsproducten is geschikt voor alle populaire platformen en biedt bedrijven en consumenten over de gehele wereld de perfecte balans tussen prestaties en proactieve bescherming. Het wereldwijde verkoopnetwerk beslaat 180 landen, met regionale kantoren in Bratislava, San Diego, Singapore en Buenos Aires.

ESET wil een bijdrage leveren aan een veiligere en mooiere wereld door mensen blij te maken en hen écht verder te helpen. Dat bereiken wij met securityoplossingen, diensten en service van ongekende kwaliteit. Meer informatie over wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen, vind je in het Corporate Profile.

Word jij uitgedaagd door deze functie?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Mail je motivatiebrief en CV via de sollicitatielink.

Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het profiel past? Stuur deze vacature dan door. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Michael van der Vaart op telefoonnummer 0184-647720.