Inside Sales DC POS


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de producten die we voeren in onze DC/POS Groep, hieronder vallen onder andere de productlijnen: Zebra, Honeywell en Datalogic. Jij bent de persoon met alle kennis over deze producten! Hierbij kan je denken aan barcodescanners, printers, mobile terminals en draadloze betaaloplossingen. Door het geven van technisch commercieel advies, weet jij onze markt en afzet gebieden van onze productlijnen te vergroten. Jij weet als geen ander de link te leggen tussen de leverancier, de producten, de oplossingen en behoeften van onze partners vanuit de binnen en buitendienst. Je zoekt naar nieuwe product-/marktcombinaties en houdt je actief bezig met marketing activiteiten, zoals organiseren en presenteren op evenementen, om onze zichtbaarheid te vergroten. Intern werk je nauw samen met de afdelingen sales en marketing.

Jouw profiel:
Deze positie vraagt om een zorgvuldige balans tussen technische affiniteit en ondernemerschap. Iemand die het portfolio weet uit te dragen tijdens bijeenkomsten en daarvoor is technische kennis nodig. Verder vragen wij:

  • Een Hbo werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde technische of commerciële opleiding;
  • Ervaring in product management en/of verkoop binnendienst;
  • Aantoonbare inhoudelijke kennis van POS (Point of Sale) of Auto-ID hardware;
  • Het vermogen om collega’s en zakelijke partners te overtuigen op basis van commerciële argumenten;
  • Sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en sterk met financiële kengetallen;
  • In staat complexe data uit CRM, Excel en SAP te doorgronden;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels;

Ons aanbod:
Ingram Micro biedt een unieke kans om je carrière een enorme boost te geven. Je komt terecht in een omgeving waarin je constant gechallenged wordt om het maximale uit jezelf te halen. Je wordt onderdeel van een professioneel team en participeert in multidisciplinaire projecten. Te werken voor een marktleider in IT Technology en een van Fortune’s Most Admired Companies. Een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. En nog beter: een FUN place to work!

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze uitdagende functie, dan nodigen wij je uit te solliciteren via deze link. Alle sollicitaties behandelen wij discreet.

Meer info over werken bij Ingram Micro is te vinden op nl.ingrammicro.eu/careers