Copaco: Cloud developer


Functieomschrijving

Heb jij een opleiding in Software Engineering afgerond en wil je graag ervaring op doen in een groeiend en dynamisch DevOps team? Kom dan eens kennismaken!

Wat ga jij als Developer bij Copaco doen?

Een van de strategische pijlers van Copaco is ons volop groeiende Cloud platform. Als Developer ga jij deel uit maken van het dynamische 2tCloud team en werk jij mee aan de constante ontwikkelingen en uitbreiding van de dienstverlening. Het DevOps team houdt zich bezig met de operationalisering van het Cloud platform, van portals tot back end.

Samen met de andere Developers vorm jij het Dev-team en zorg je voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen door het bouwen van integraties en koppelingen met externe systemen en ons partner portal. Je speelt een belangrijke rol in het begeleiden van de development processen en werkt in Sprints aan diverse projecten. Denk hierbij aan het automatiseren van bedrijfsprocessen in Omnitracker of bijvoorbeeld de koppeling tussen het platform en SAP.

Wie ben je

Jij hebt net je opleiding Software Engineering afgerond en bent op zoek naar een uitdagende startfunctie waarin je jouw kennis en energie kwijt kan. Je bent pro-actief, gaat lekker zelfstandig te werk en bent kritisch. Je hebt ideeën ten aanzien van werk en ontwikkelingen, denkt hierover mee en communiceert hierover binnen het team.

Verder heb je:

  • ervaring met PHP, C#, ASP.NET MVC, WCF & Javascript,
  • kennis van .NET,
  • ervaring hoe backend resources met RESTful API worden aangestuurd,
  • een voorkeur je werkzaamheden te structureren in Jira, en je bent bekend met het automatiseren van Cloud diensten,
  • En bij voorkeur heb je een ICT gerichte vooropleiding.

Wij bieden

  • Een afwisselende, zelfstandige baan in een leuk en dynamisch team, met volop mogelijkheden om te groeien en ontwikkelen,
  • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke provisieregeling,
  • Een aantrekkelijke korting op onze producten, een collectieve (zorg)verzekering en een studieregeling,
  • 25 vakantiedagen, plus 3 ATV-dagen en een mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (op jaarbasis).

Over Copaco

Cloud developer, Copaco
Klik hier om te solliciteren!

Copaco is een commercieel en dynamisch familiebedrijf, opgericht in 1984, dat hard groeit. Onze core business betreft de distributie van IT- en Telecomproducten en -diensten in de Benelux en Frankrijk. In Eindhoven hebben we ons hoofdkantoor. Samen met 400 collega’s leveren we topmerken aan bijna alle IT-resellers en -retailers in de Benelux.

 

Ben jij klantgericht, flexibel, commercieel en gedreven? Iemand die niet bang is voor een uitdaging, zijn/haar grenzen wil verleggen en die zich prettig voelt in een informele werksfeer? Dan pas jij perfect bij ons!

Heb jij interesse?

Laat ons dat weten en kom eens kennismaken! Je kunt je CV en motivatie uploaden via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ike Erades, Corporate Recruiter, via T: +31 (0)40 2 306 272.

Solliciteer nu!