Ictivity-trainer Jeroen Leijsten behaalt VEEAM-certificering als derde in de Benelux

Jeroen Leijsten, solution specialist bij Ictivity, heeft certificering voor training van VEEAM behaald. Naast het VMCE-examen heeft hij ook een training gegeven aan een delegatie technische auditors van VEEAM.

Hierdoor heeft Leijsten ook bewezen dat hij over de juiste kennis beschikt om training te geven op alle VEEAM-producten. Leijsten is de derde trainer in de Benelux die dit examen behaald heeft.

leijsten

Leijsten is als solution specialist verantwoordelijk voor de architectuur van storage, back-up en virtualisatie-projecten. De ervaring die hij de afgelopen jaren opdeed zorgen ervoor dat er tijdens zijn trainingen veel tips uit de praktijk aan bod komen.

Ictivity is vorig jaar door Veeam benoemd tot VEEAM Accredited Service Partner (VASP). Het VASP-partnerprogramma selecteert partners, system integrators en IT consultants met de juiste technische know-how om waardevolle en betrouwbare diensten te leveren rond het Veeam-portfolio. Ictivity is de tweede VASP-partner in Nederland en daarnaast de enige partner die zowel voor VMware vSphere als Microsoft Hyper-V platformen adviesdiensten en ondersteuning mag leveren.

Meer informatie: www.ictivity.nl

___

Vorig artikelCopaco is Commvault Service Provider Aggregator
Volgend artikelUpdate Partner Advantage programma Juniper
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.