Xelion biedt ondersteuning voor Cisco IP Telefoons

Xelion biedt met onmiddellijke ingang volledige ondersteuning van Cisco 78xx en 88xx SIP-telefoons. Toestellen kunnen eenvoudig worden aangesloten en standaard worden alle functies op de Cisco toestellen ondersteund.

Cisco en Xelion zullen tevens gaan investeren in verdere integratie van SIP-toestellen voor telefonie en video en het eenvoudig activeren van de gezamenlijke oplossing. Resellers en zakelijke VoIP providers zullen daarbij een belangrijke rol krijgen, zo belooft Xelion. De samenwerking is niet uitsluitend gericht op Nederland. Ook in het Verenigd Koninkrijk en België zullen in het laatste kwartaal van 2017 productbundels worden ontwikkeld die via resellers aan de man gebracht worden.

Xelion is ontwikkelaar van een hosted telefonie oplossing voor mkb-organisaties. Naast telefonie zijn email, chat, sms en integratie met mobiel standaard beschikbaar in het platform.

Partijen hebben met elkaar afspraken gemaakt om op technisch en commercieel gebied intensiever samen te werken. Het eerste tastbare resultaat is dat de Cisco telefoons vanaf nu volledig vanuit Xelion 6 worden ondersteund. Dit betekent dat toestellen zichzelf automatisch registreren als deze op Xelion worden aangesloten.

Meer informatie: www.xelion.nl