Voiceworks en Expeditie ICT werken samen aan kennisoverdracht in telecommarkt

Voiceworks, aanbieder van zakelijke communicatieoplossingen, werkt samen met Expeditie ICT, een netwerkplatform voor resellers, vendoren, operators en distributeurs in telecom en IT. Met deze samenwerking wil Voiceworks de zakelijk eindklant nog meer centraal stellen en zijn partners helpen bij het bereiken van hun doelstellingen.

De samenwerking is gebaseerd op een gemeenschappelijk doel: zowel Expeditie ICT als Voiceworks willen resellers succesvoller maken.

expeditie

Expeditie ICT is een platform dat is opgezet om resellers te helpen de aansluiting bij de eindmarkt te behouden. Ook vendoren, operators of distributeurs kunnen lid worden. Aangezien Voiceworks een wholesale model, en daarmee geen direct klantcontact heeft, is het voor het bedrijf van belang om regelmatig van gedachten te wisselen met resellers die wel direct contact hebben met eindgebruikers.

Voiceworks organiseert zelf regelmatig partnerbijeenkomsten en heeft een Voiceworks Academy. Expeditie ICT is hier een welkome aanvulling op volgens Terry Aurik, CCO van Voiceworks: “Expeditie ICT is een objectieve organisatie, waar kennisoverdracht hoog in het vaandel staat. Met name kennis over hoe de markt beweegt is belangrijk voor ons. Weten we wat eindgebruikers drijft, dan kunnen we ons productportfolio daarop aanpassen. Natuurlijk doen we hier ook onderzoek naar bij onze eigen achterban, maar het is goed om daarnaast te klankborden met andere resellers.”

Rob Fechter, Manager New Business bij Expeditie ICT, vult aan: “Voiceworks is voorloper in de zakelijk telecommarkt, en van zo’n partij kunnen onze leden op hun beurt ook weer veel opsteken.”

Meer informatie: www.voiceworks.com