UNET neemt Visser Communicatie over

Visser Communicatie is overgenomen door UNET, een dochterbedrijf van Eurofiber Group. Met deze overname verstevigt UNET zijn positie in Noord en Midden Nederland, met name in de top van het MKB en de grootzakelijke markt op het gebied van IPVPN.

Visser Communicatie zal opgaan in de organisatie van UNET. Visser Communicatie is een innovatief bedrijf dat al tien jaar succesvol aan de weg timmert op het gebied van telecommunicatie, netwerkinfrastructuren, cloud- en datacenterdiensten. Vanuit Amsterdam en Groningen biedt zij totaaloplossingen gericht op spraak-, data- en beeldcommunicatie over glasvezel. Klanten zijn onder meer NOC*NSF, FC Groningen en Pathé.

unet
Vincent Visser (links) en Theo de Vries (UNET)

UNET biedt innovatieve breedbandoplossingen en communicatiediensten voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Doel daarbij is organisaties te laten profiteren van netwerkdiensten op een manier die het beste bij de bedrijfsdoelen past. Het bedrijf houdt kantoor in Almere en levert zowel standaard telecom packages als meer complexere multi site netwerken met glasvezel als basisdienst. Klanten zijn onder meer Warmteservice, Wellant College en Mojo Concerts.

Vincent Visser, oprichter en directeur van Visser Communicatie: “We hebben de afgelopen jaren bewezen hard te kunnen groeien. Om ook in de toekomst in hetzelfde tempo te kunnen doorgroeien, is persoonlijk, professioneel en vlot acteren blijvend van groot belang. Het is daarom nu een goed moment om krachten te bundelen met UNET. We hebben dezelfde innovatiedrang, en onze diensten passen goed bij elkaar. Samen bieden we klanten innovatieve oplossingen op het vlak van connectivity, managed services en security.”

“Door samen op te trekken kunnen we harder groeien in de zakelijke telecommarkt,” vult Theo de Vries, algemeen directeur van UNET, aan. “Daarnaast is deze stap ingegeven door de klik die we voor elkaar voelden. We willen ons onderscheiden van telecomreuzen door onze persoonlijke benadering, ondernemerschap en de wil om vooruitstrevende dienstverlening te bieden en dat steeds zo betrouwbaar, maar ook zo eenvoudig mogelijk te doen. Visser Communicatie is voor ons een belangrijke. aanvulling op draadloos gebied: managed Wifi en 4G als opvang bij uitval.”

Alex Goldblum, CEO Eurofiber Group, ziet de overname van Visser Communicatie als een logische stap voor UNET om zich verder te versterken.

Meer informatie: www.unet.nl