Swyx breidt UC-oplossingen uit met SwyxPLUS Conference Manager

De conference call – ongeacht het kanaal dat ervoor gebruikt wordt- blijkt steeds vaker de ideale manier om samen te werken én lange afstanden te overbruggen. In dat kader heeft Swyx, de Duitse specialist op het gebied van Unified Communications-oplossingen, SwyxPLUS Conference Manager gelanceerd.

Gebruikers van een bestaande Unified Communications-oplossing van Swyx kunnen sinds kort gebruikmaken van de handzame SwyxPLUS Conference Manager. Met de Conference Manager is het bijvoorbeeld mogelijk conference calls voor grote aantallen deelnemers in verschillende virtuele of fysieke vergaderzalen op te zetten. Het beheer van de uitnodigingen gebeurt rechtstreeks in Microsoft Outlook: elke geautoriseerde gebruiker kan vanuit zijn agenda de deelnemers benaderen via de bestaande adresboeken.

Een andere handige toevoeging is de mogelijkheid een specifieke toegangscode toe te kennen aan conference calls, waardoor alleen de bevoegde personen kunnen deelnemen aan vertrouwelijke gesprekken. Via een lijst van de vergaderruimtes wordt bovendien snel en eenvoudig inzichtelijk gemaakt dat een vergaderruimte vrij komt; de planning van die vergaderruimtes wordt automatisch gedaan door de Conference Manager.

De zakelijke voordelen van SwyxPLUS Conference Manager spreken voor zich: besparingen op tijd en reiskosten, toenemende flexibiliteit van de werknemers en efficiëntere processen, wat de projecttijden verkort en de productiviteit van de werknemers verhoogt.

Meer informatie: www.swyx.com/nl