Nuvias EMEA-distributeur voor Polycom

High value distributeur Nuvias heeft een overeenkomst gesloten met Polycom voor distributie in de gehele EMEA-regio. Deze aankondiging volgt op een succesvolle driejarige relatie tussen de fabrikant en SIPHON (in 2016 overgenomen door Nuvias) in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. De nieuwe, uitgebreide relatie wordt voortgezet via de Nuvias Unified Communications Practice.

Nuvias gaat zich richten op de integratie van VoIP-telefoons van Polycom als onderdeel van volledige ‘end-to-end’-oplossingen voor de markt voor gehoste voice oplossingen. Nuvias begint de implementatie in Frankrijk en Italië, gevolgd door Duitsland en Spanje.

De basis voor voor de geïntensiveerde samenwerking wordt zoals gezegd gevormd door het succes van SIPHON in het Verenigd Koninkrijk en de Benelux, waar het bedrijf één van de belangrijkste mondiale distributeurs van Polycom werd. Nuvias gaat, naast de markt voor gehoste spraaktoepassingen, ook via haar channel partners volledige oplossingen aanbieden op basis van Microsoft Skype voor Bedrijven met behulp van de spraak- en video-oplossingen van Polycom.

“Door onze bredere samenwerking met Nuvias kunnen we nieuwe markten in de EMEA-regio bereiken,” aldus Glynn Jones, VP EMEA Channels and Advanced Technology Group voor Polycom UK. “Nuvias heeft een sterk portfolio met complementaire technologieën waarvan onze klanten kunnen profiteren voor het leveren van een ‘end-to-end’-ervaring van geïntegreerde communicatie.”

Steve Harris, EVP Unified Communications voor Nuvias en voormalig Managing Director van SIPHON: “Polycom vormt een belangrijk deel van onze optimale strategie om in de hele EMEA-regio ‘end-to-end’-oplossingen en ondersteuning te leveren voor geïntegreerde communicatie. Zij leveren ons toonaangevende technologische oplossingen en hoogwaardige kennis van UC-markten en ondersteuning in alle onderdelen van het verkoop- en marketingproces.”

Meer informatie: www.nuvias.com