Twaalfde Yes Business Borrel groot succes

Meer dan 400 genodigden uit de mobiele, vastnet en IT/sector bezochten gisteren de Yes Borrel, hét business event van Yes Telecom in Theater Amsterdam. Voor deze twaalfde editie pakte Yes Telecom groots uit, en nam haar gasten mee in “De wereld van Yes”.

Een wereld waarin partnership en het Yes team centraal staan én een wereld waarin de transitie wordt gemaakt van simkaart- naar solution verkoop. Ook dit jaar werden, in een geheel nieuw concept, de felbegeerde Yes Awards uitgereikt aan de best presterende Business Partners. Uiteraard konden de gasten tijdens het netwerken genieten van culinaire hoogstandjes in onder meer het Yes pop-up restaurant.

yes borrel
Yes Business Borrel 2017

Om haar gasten letterlijk onderdeel uit te laten maken van “De wereld van Yes” was er gekozen voor Theater Amsterdam, dat over een uniek 180 graden rond projectiescherm beschikt. Tijdens het podiumprogramma werden de gasten door algemeen directeur Lothar Steegstra meegenomen in de ontwikkelingen die Yes de afgelopen vijf jaar heeft doorgemaakt maar ook in de toekomstvisie. “We hebben als Yes Telecom een grote verandering doorgemaakt. Dit hebben we niet alleen gedaan, maar samen met onze partners. Een groep vooruitstrevende partners is met ons de transitie aangegaan van mobiele partner naar solutions partner en samen hebben we een enorme groei weten te realiseren. Nu is het tijd dat al onze partners instappen, wij zijn er klaar voor!”

Tijdens dé Yes Business Borrel hebben gasten ook kennis gemaakt met het nieuwe Solutions Partner Programma: Yes. Eindelijk. Partners in business. Een programma waarin Yes Telecom haar partners volledig ondersteunt om zo gezamenlijk de business naar grote hoogte te brengen. Het podiumprogramma werd afgesloten met een spectaculaire award uitreiking waar nog lang over nagepraat zal worden. Als ‘grande finale’ nodigde Steegstra alle gasten uit om letterlijk in de wereld van Yes te stappen. Waarop het 500m2 projectiescherm zich opende en de laatste verassing van de avond werd onthuld:”De wereld van Yes”.

Yes Award winners 2017

Best Customer Volume Performance Award: Unica Schutte ICT
Best Solution Partner Award: Contict
Lowest Churn Award: Telecom2Business
Best Overall Performance Award: Defero Communication Solutions
Fastest Growing Partner Award: 2 Mobile Consultancy
Loyalty Award: Telecombinatie Luijk

Meer informatie: www.yestelecom.nl