Total Autonomous Networking – Allied Telesis

Allied Telesis helpt bedrijven al meer dan 30 jaar met het bouwen van veilige, betrouwbare netwerken. In die tijd hebben we veel geleerd over de problematiek waar beheerders tegen aan lopen. Voor velen bestaat hun dagelijkse werk uit routinetaken die hun kostbare tijd opsouperen en veelal ontoereikende hulpmiddelen die hen niet voldoende beschermen tegen de risico’s van fouten.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Allied Telesis een krachtige oplossing ontwikkeld genaamd Total Autonomous Networking (TAN) die een reeks automatiseringsfuncties bevat om veel van deze taken automatisch uit te voeren of te vereenvoudigen om tijd en risico’s te besparen. Geïntegreerd met een “single-pane-of-glass”  dashboard, vermindert deze tool de trainingstijd, vermindert het de kans op uitval, verhoogt het de wendbaarheid en bespaart geld.

De kern van TAN is een managementdashboard met de naam Vista Manager EX, dat volledige controle en zichtbaarheid biedt voor alle apparaten in het netwerk. Geïntegreerd met een automatiseringsengine (Autonomous Management Framework ™), geeft het beheerders de mogelijkheid en zichtbaarheid om hun netwerk met meer snelheid en minder risico te beheren. Functierijke plug-ins bieden uitbreidingen voor het automatiseren van aanvullende aspecten van het netwerk, zoals Wi-Fi, SD-WAN en edge-beveiliging.

TAN biedt een geïntegreerde en intuïtieve oplossing om uw automatiseringsvereisten te ondersteunen bij elke stap op weg naar het flexibele, veilige en betrouwbare netwerk dat uw organisatie nodig heeft.

Netwerkbeheerders hebben hulp nodig om netwerkveranderingen snel en zonder risico uit te voeren en om tijd te hebben om proactief en innovatief te zijn om de voordelen te bieden die hun stakeholders eisen. TAN is een oplossing van Allied Telesis die als doel heeft beheerders de hulp te bieden die ze nodig hebben, zonder de kosten te verhogen door de behoefte aan meer middelen of gespecialiseerde vaardigheden.

Allied Telesis houdt zich bezig met een aantal van de meest geavanceerde en innovatieve netwerkonderzoeken van de volgende generatie, waarbij de nadruk ligt op ontwikkeling en productie van intelligentere, autonome gecontroleerde en beheerde systemen die vereist zijn om te voldoen aan de eisen van een wereld van internetdingen en slimmer alles.

Met een portfolio van producten en technologieën die end-to-end netwerkoplossingen bieden voor ondernemingen, overheid, onderwijs en klanten met kritieke infrastructuur, is Allied Telesis de slimmere keuze.