Televak Centers opnieuw beste distributeur bij Vodafone

Tijdens het Vodafone Business Partner of the Year Event 2019 in de Amsterdome is Televak Centers gisteren uitgeroepen tot beste distributeur van het fiscale jaar 2019.

Het is voor de vierde keer op rij dat Televak Centers deze waardering krijgt voor de resultaten die de distributeur samen met zijn partners wist te behalen.

“We zijn trots op de samenwerking met Vodafone en onze partners. Als Strategic Partner van Vodafone gaan we voor nieuwe resultaten in de toekomst. ‘The future is now’!”, aldus een enthousiaste Bram de Ridder, marketeer bij Televak Centers.

Service en aandacht

“We zien het als onze belangrijkste taak om het verkoopproces van onze partners op alle mogelijke manieren en met alle middelen te ondersteunen. Service en aandacht staan daarbij met stip op nummers 1 en 2 in onze aanpak. Een geolied team van ervaren specialisten staat klaar om processen bij klanten van de partners te doorgronden en creatieve oplossingen aan te dragen of te ontwikkelen. En ze weten alles over technieken die eindklanten nodig hebben.”

Meer informatie: www.televakcenters.nl