R-Go Tools introduceert tools voor ergonomisch werken

R-Go Tools heeft een aantal producten op de markt gebracht die medewerkers helpen met gezonder werken. De twee oplossingen zijn de HE Sport Bluetooth muis en de R-GO Riser Duo tablet- en laptopstandaard in één.

Beide oplossingen zijn ontworpen om de risico’s op lichamelijke klachten te beperken. Ze voldoen beide aan de Arbo wet- en regelgeving voor gezond  werken. De ergonomische producten van R-Go Tools zijn in prijs vergelijkbaar met hun niet-ergonomische equivalenten en verkrijgbaar bij (online) retailers en computerspeciaalzaken.

De HE Sport verticale ergonomische muis is beschikbaar voor links- en rechtshandige medewerkers en koppelt met desktops, notebooks en 2-in-1 devices en werkt via bluetooth. De verticale grip zorgt voor een neutrale ontspannen stand van de hand en pols. Door de verticale stand zorgt de HE-muis tevens dat de grote armspieren gebruikt worden in plaat van kleine spieren en pezen waardoor klachten worden voorkomen.

De R-Go Riser DUO is een handige tablet- en laptopstandaard in één, is compact (5 mm dik) en is dus eenvoudig mee te nemen. Met deze standaard kan het beeldscherm op ergonomische ooghoogte worden gebracht.

Bron: R-Go Tools