ParkNed Waalwijk neemt Glasvezel Vught over

De zakelijke glasvezelaanbieder ParkNed Waalwijk heeft per 1 januari 2018 Glasvezel Vught overgenomen. Onder meer Ingram Micro is klant.

Door de overname krijgen aangesloten ondernemers en organisaties binnen de gemeente Vught nu de beschikking over een hypermodern en betaalbaar glasvezelnetwerk. De kwaliteitssprong komt vooral door beter beheer en management van het netwerk en doordat de monitoring vanuit Waalwijk gebeurt. Inspectie en onderhoud van glasvezelnetwerken zijn cruciaal voor de betrouwbaarheid en veiligheid van de infrastructuur. Door de overname kunnen we de krachten bundelen, ontstaat er synergie tussen meerdere netwerken en zijn wij in staat om de klant een betere dienstverlening te bieden. En dat alles voor lagere prijzen. Ook investeren wij in de techniek waardoor het netwerk continu geüpgraded wordt naar de nieuwste technologie”, zegt directeur-eigenaar Peter Grotenhuis van ParkNed. Glasvezel Vught zal onder de merknaam ParkNed Vught worden voortgezet.

Ingram Micro klant

ParkNed wil met haar ultramoderne glasvezelnetwerken bedrijven en organisaties in staat stellen nog sneller en constanter te werken en zo de concurrentie voor te blijven. Dat is vooral belangrijk voor telecom-, IT- en databedrijven, maar ook voor webwinkels en ondernemingen die via internet hun diensten en producten aanbieden. Distributeur Ingram Micro is bijvoorbeeld een van de eindgebruikers van het glasvezelnetwerk, evenals vanHaren en XENOS. De focus van  de activiteiten van ParkNed ligt in de provincies Brabant, Gelderland, Drenthe en Overijssel.

Bron: ParkNed