VodafoneZiggo opent in 2018 nieuw hoofdkantoor in Utrecht

Het gefuseerde VodafoneZiggo opent per oktober 2018 een nieuw centraal kantoor in het stadshart van Utrecht. Het pand in winkelcentrum Hoog Catharijne biedt ruimte aan ruim 1.400 medewerkers.

Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo was de operator op zoek naar een nieuw centraal gelegen kantoorruimte. Werkzaamheden die nu nog verdeeld zijn over vier kantoren, verspreid over Amsterdam en Utrecht, komen samen in het pand tussen de Singel en het Centraal Station in Utrecht. Verder bouwt VodafoneZiggo op dezelfde locatie als het kantoor een experience center voor zakelijke klanten, en een winkel.

Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo, noemt het de nieuwe vestigingsplek een toplocatie die past bij het bedrijf. “Het nieuwe Hoog Catharijne ligt in het hart van de snelst groeiende stad van Nederland en is vanwege de centrale ligging dé ontmoetingsplek voor velen. Met deze nieuwe locatie, die bovendien midden op de voor ons belangrijke as Amsterdam – Maastricht staat, hebben we straks een centraal gelegen ontmoetingsplaats met kantoorruimte, een experience center, en een winkel.”

Bron: Telecompaper