Ease telecom biedt ‘low entry connectivity to Germany’

Een partnership tussen Deutsche Telekom AG (DTAG) en Ease telecom zorgt voor directe IP Transit interconnects met het AS3320-netwerk van DTAG. Vanaf 1GE tot meerdere 10GE poorten en zelfs 100GE interfaces voor de beste end-to-end user experience voor o.a. ISP’s, datacenters , hosting-, content- en access providers.

Deze oplossingen bieden directe toegang tot Duitse eyeball markt, inclusief 250 miljoen klanten wereldwijd (via dochterondernemingen als T-Mobile). Deutsche Telekom is een van de grootste IP-netwerken ter wereld met hoge beschikbaarheid en kwaliteitsnormen. De wereldwijde backbone van Deutsche Telekom, gepositioneerd bij de belangrijkste wereldwijde internet knooppunten, ondersteunt zowel IPv4 als IPv6. Het netwerk is berekend op de verwerking van grote hoeveelheden data met hoge beschikbaarheid . Bij Ease telecom hebben de meerderheid van onze klanten gekozen voor directe verbindingen, die 100% toegankelijkheid en optimale prestaties waarborgen. Met een breed scala aan beschikbare interfaces, transmissiesnelheden, kunnen wij u helpen oplossingen te kiezen die passen bij uw specifieke eisen.

Samenwerken met Ease telecom betekent:
• Directe AS3320 verbindingen, verbeterde prestaties en kwaliteit ten opzichte van multi hop over indirecte netwerken.
• Geen storingen op QOS door overboeking of congestie.
•  DTAG heeft de strikte policy dat de netwerkcapaciteit niet wordt overboekt, overbelast en gemonitord volgens de zeer strikte Duitse richtlijnen over het naleven van het ‘security’ beleid om het netwerk en dienstverlening aan haar klanten te beschermen en te garanderen.

Meer informatie: www.easetelecom.com