NXTcom biedt beveiligde internetverbindingen gecombineerd met AL-IP routers

Internet-en telecomaanbieder NXTcom biedt beveiligde en versleutelde internetverbindingen via het eigen netwerk  in combinatie met de ALL-IP router van bintec elmeg.

Volgens de aanbieder van internet- en telecomdiensten is deze combinatie vooral geschikt voor bedrijven die willen overstappen van traditionele PSTN- en ISDN-verbindingen naar VoIP. Vooral nu telecomoperators deze laatste verbindingen beginnen uit te faseren. Volgens NXTcom biedt het VoIP grote voordelen. Niet alleen beschikt het over vele functionaliteiten als wachtrijen, doorschakelingen, menu’s, en voicemail, maar is ook investeren in een eigen telefooncentrale voor eindgebruikers niet meer nodig. Daarnaast kunnen via de IP-verbindingen ook datadiensten als alarm- en pinsystemen worden gebruikt.

Beveiligde internetverbindingen

All-IPNXTcom lanceert nu beveiligde en versleutelde internetverbindingen in combinatie met de All-IP routers van leverancier bintec elmeg. Hiermee treedt de aanbieder, naar eigen zeggen, in de voetsporen van de grote Duitse operator Deutsche Telekom die eveneens deze routers gebruikt. “De apparatuur van bintec elmeg sluit perfect aan bij onze dataverbindingen”, zegt CEO Dave Spijker NXTcom. “Alle internetdiensten waaronder alarm-, pinsystemen en VoIP worden aangesloten op één apparaat.” De leverancier van ALL IP-routers is ook blij met de propositie. “We zijn trots dat wij dankzij Deutsche Telecom de ALL-IP-routers in de Benelux-markt hebben kunnen introduceren,” aldus CEO Alexander Lopez van bintec elmeg. “De ALL-IP router is een toekomstbestendige communicatie-oplossing die, naast hoge prestaties, ook volledige ondersteuning biedt aan IP-technologie.”

Meer info: NXTcom