RoutIT en Voiceworks krijgen concurrentie van NXTcom

De Europese Internet Service Provider NXTcom is officieel gestart in Nederland met haar Reseller en Wholesale services voor ICT bedrijven.  NXTcom biedt een uniek beveiligd netwerk voor data en telecom. Hiermee is er dus een geduchte concurrent op de ICT markt voor partijen zoals RoutIT en Voiceworks.

“Wij denken dat er genoeg markt vrij is in Nederland om naast bestaande Reseller en Wholesale partijen zoals RoutIT of Voiceworks, een ander soort partnerkanaal te realiseren,” aldus Dave Spijker, CEO NXTcom Nederland.

spijker
Dave Spijker

“NXTcom heeft zich ontwikkelt als aanbieder van internet- en telecomdiensten  naar een totaalaanbieder van online werkplekdiensten in strategische landen in Europa. NXTcom realiseert productiviteitsverbetering bij partners en hun eindklanten door het aanbieden van innovatieve werkplekdiensten. Meedenken met de partner, die actief is binnen de ICT en beveiligingsbranche, is daarmee een speerpunt van de organisatie. De onderneming vertaalt en integreert nieuwe mogelijkheden van Cloud Providers richting klanten, tegen de beste voorwaarden en met de juiste ondersteuning.”

“Zo wil NXTcom de beste Cloud Service Integrator voor het MKB in Europa worden. De stap die nu gezet is in Nederland is een belangrijke mijlpaal,” zegt Spijker. “Nederland is nog altijd een vooroplopend en vooral groeiland op ICT gebied en we zien dat er momenteel ook ruimte is ontstaan in de markt, doordat bepaalde concurrenten zijn overgenomen door o.a. KPN zoals RoutIT. Partners voelen zich genoodzaakt verder te kijken. NXTcom zal mede inspringen op die behoefte en zorgen voor zelfs andere alternatieven.”

Er zullen de komende maanden strategische overnames worden gedaan om onder andere het unieke beveiligde encrypted data- en telefonienetwerk verder uit te breiden. Daarnaast zullen er belangrijke spelers binnen de Wholesale markt worden overgenomen om ook het snelgroeiende afzetkanaal nog beter te kunnen bedienen. NXTcom biedt beveiligde en encrypted internetverbindingen via DSL, glasvezel of straalzenders op haar eigen netwerk aan. Dat is uniek binnen het Reseller & Wholesale kanaal. Data en telefonie binnen één echt beveiligd netwerk waarbij open standaarden worden vervangen door encrypted verzenden van gegevens. Dit biedt de juiste benodigde veiligheid waar eindklanten van partners behoefte aan hebben. NXTcom is een Europese service verlener die zich heeft gespecialiseerd in Internet connectivity, telecom en cloud services. Projectmanagement en installatie services kunnen ook worden verzorgd voor de  partners. NXTcom werkt uitsluitend met partners en bedient geen eindklanten.

Meer informatie: www.nxtcom.nl