LogMeIn neemt UC specialist Jive Communications over

LogMeIn neemt de Unified Communications-specialist Jive Communications over. Dit maakte de SaaS-specialist voor UC en access- en identity-oplossingen recent bekend.

Volgens de SaaS-specialist moet de overname de UC & C-strategie van het bedrijf een stimulans gaan geven. Door de koppeling van de oplossingen voor webconferencing en webevents van LogMeIn met de UC & C-oplossingen GoToMeeting, GoToWebinar, Open Voice en join.me van Jive Communications kunnen eindgebruikers beschikken over een uitgebreid pallet aan diensten en wordt LogMeIn een van de snelstgroeiende bedrijven binnen de Unified Communications-as-a-Service (UCaaS)-markt.

Overnamedetails

LogMeIn betaalt voor de overname van Jive Communications een bedrag van 342 miljoen dollar. Wanneer het bedrijf na twee jaar, in 2020, nog bepaalde doelstellingen zal hebben gerealiseerd, zal de SaaS-specialist nog eens 15 miljoen dollar extra betalen. Huidig CEO John Pope van Jive Communications en zal daarbij verantwoording afleggen aan CEO William (Bill) Wagner van LogMeIn. De overname moet in het tweede kwartaal van 2018 haar beslag krijgen.

Bron: LogMeIn