ISP One lanceert zakelijke VoIP-oplossing Samsung Hosted Voice

ISP One heeft onlangs de zakelijke telecomoplossing Samsung Hosted Voice op de Nederlandse markt gelanceerd. Hiermee kunnen bedrijven tegen een vast maandtarief bellen met vele mogelijkheden.

Volgens de leverancier is Samsung Hosted Voice een VoIP-dienst met een vrijwel onbeperkt aantal functies en faciliteiten tegen een vast laag maandtarief. Zo kunnen medewerkers en gebruikers kosteloos bellen tussen alle vestigingen van het bedrijf en alle Samsung Hosted Voice-gebruikers wereldwijd. Daarnaast zijn mobiele toestellen volledig te integreren binnen de vaste bedrijfstelefonie middels de unieke vast en mobiel-integratie van Samsung Hosted Voice. Veder kunnen bedrijven kiezen of ze een vast (doorkies)nummer of een mobiel nummer meezenden. Voor een extra vast maandbedrag kunnen bedrijven de basisfeatures van Samsung Hosted Voice ook volledig integreren met hun CRM- of ERP-systemen.

Eigenschappen

De nu gelanceerde VoIP-dienst biedt eindgebruikers een heel scala aan eigenschappen, waaronder onder meer onafhankelijke verbindingen, operator-onafhankelijke integratie met mobiel, onbeperkte wachtrijen, meldteksten, voicemailboxen, doorschakelfaciliteiten, doorkiesnummers, onderling gratis bellen, keuzemenu, belgroepen en hotdesking.

ISP One partnerprogramma

ISP One biedt resellers een als Samsung Business Partner een compleet ontzorgingsprogramma in het gehele proces van advies tot oplevering. Samsung Hosted Voice geeft resellers zo de mogelijkheden om hun klanten een bedrijfstelefonie-oplossing aan te bieden, zonder dat ze moeten investeren in infrastructuur of netwerk.

ChannelConnect Live 29 november 2017

De ins en outs van Samsung Hosted Voice zijn op 29 november 2017 te zien op ChannelConnect Live in de Fabrique in Utrecht. U kunt zich voor dit gratis evenement hier aanmelden.

Bron: ISP One, Samsung Hosted Voice