Gigaset pro breidt Maxwell-familie uit met Maxwell 2

Gigaset pro, leverancier van professionele communicatieoplossingen voor het mkb, heeft de Maxwell 2 gelanceerd. De nieuwe desktoptelefoon voor zakelijke communicatie vult het productportfolio van Gigaset pro voor 2017 en past perfect tussen de Maxwell Basic- en de Maxwell 3-devices binnen de Maxwell-familie. Samen met de recent geïntroduceerde Maxwell Expansion Module biedt Gigaset pro nu een betrouwbaar portfolio van IP desktop-oplossingen.

De nieuwe Gigaset Maxwell 2 is ontworpen om frequente bellers en hun business te ondersteunen op een comfortabele manier. Het grote, monochrome TFT-scherm biedt intuïtieve bediening en een helder overzicht – zelfs vanuit een grote hoek of vanaf een grote afstand. De led-aanduiding aan de bovenkant van het device toont bovendien activiteit, die zichtbaar is aan zowel de voor- als de achterkant van het device. Met acht programmeerbare toetsen voor Busy Lamp Fields (BLF) en speed-dial accepteren gebruikers eenvoudig binnenkomende telefoontjes en verbinden zij deze gemakkelijk door. Ook als gebruikers behoefte hebben aan meer toetsen is de Maxwell 2 een goede keuze. Het device kan worden uitgebreid met de Maxwell Expansion Module, die 58 programmeerbare toetsen toevoegt. De Maxwell 2 is uit te breiden met maximaal drie Maxwell Expansion Modules aan zowel de linker- als de rechterzijde.

maxwell 2
Maxwell 2

Net als de Maxwell Basic en de Maxwell 3 is de nieuwe Maxwell 2 gebaseerd op het geavanceerde Gigaset pro Software Platform. Daardoor is interoperabiliteit gegarandeerd. Julien Marguerite, Director Business Customers International Sales bij Gigaset Group: “Dit leidt tot een verbeterde time-to-market en een geprofessionaliseerde service. We zien een enorme verschuiving naar IP-diensten binnen de b2b-telecombranche – zowel on-premise als in de cloud, gecombineerd met meer behoefte aan service en de opkomst van het Internet of Things in de IT-sector. De Maxwell 2 is gecertificeerd voor toonaangevende on-premise PBX- en cloud-VoIP-telefoonleveranciers, inclusief de netwerken van Broadsoft, Kwebbl, Centile en Asterisk-gebaseerde platformen. Ons Gigaset pro Software Platform garandeert compatibiliteit, kwaliteit en interoperabiliteit voor gecertificeerde netwerken. Net als de Maxwell Basic, 2 en 3 zullen ook toekomstige producten gebaseerd zijn op ditzelfde platform. Dit is gunstiger voor de reseller, aangezien de technologie bewezen en gecertificeerd is.”

De Maxwell 2 is gepositioneerd tussen de Maxwell Basic en de Maxwell 3. Het device biedt eindgebruikers extra comfort in vergelijking met de ‘standaard’ Maxwell Basic-telefoon, en is een meer functioneel gebaseerd device in vergelijking met de Maxwell 3. Ron Cottaar, Marketing Director EMEA bij Gigaset pro: “Bij Gigaset pro beschikken we over een premium merk en de beste producten om complete communicatieoplossingen te ondersteunen. We streven ernaar alle soorten end point devices te bieden om te functioneren als toegangspunt tot Unified Communications (UC). Daarom bieden we een uniek portfolio, inclusief alle mogelijke end devices. Van Gigaset-smartphones en Gigaset-DECT-telefoons tot een reeks desktoptelefoons binnen de Maxwell-reeks. Met de Maxwell-productlijn, en de nieuwe Maxwell 2 in het bijzonder, richten we ons op gebruiksvriendelijkheid en klantbehoefte. Met dit nieuwe familielid, in combinatie met de Maxwell Expansion Module en eerdere Maxwell-modellen, bieden we een compleet IP desktop-portfolio. Dit verbetert onze samenwerking met Internet Service Providers, aangezien zij de voorkeur geven aan een compleet portfolio in plaats van afzonderlijke producten. ‘Solution wise selling’ wordt dan ook een belangrijk focuspunt van ons de komende jaren, naast de verkoop van DECT en smartphones via resellers en distributie met ISP-certificeringen.”

Meer informatie: www.gigasetpro.com/nl