Gerhard Top legt functie neer als algemeen directeur gnTel

Gerhard Top van gnTel heeft zijn functie als algemeen directeur  neergelegd. Dit maakte de VoIP-specialist eind vorige week bekend.

Volgens mededeling van de VoIP-leverancier heeft Top zijn functie als directeur per direct neergelegd en overgedragen aan oud-directeur en oprichter John Ouderling. In een bericht aan de partners van het bedrijf geeft de voormalig algemeen directeur aan dat de reden hiervoor was dat het hem niet gelukt is het bedrijf over te nemen. De consequentie die hij daaruit trok was om afscheid te nemen. Top heeft er, naar eigen zeggen, veel vertrouwen in het team, resellers in Nederland en Duitsland, het platform, de ondersteuning en online diensten en verwacht dat gnTel onder het nieuwe en bekende management nog een prachtige toekomst zal hebben.

Reactie gnTel

Gerhard Top
Gerhard Top, voormalig algemeen directeur van gnTel

In een korte reactie op het plotselinge afscheid van de algemeen directeur verwijst gnTel naar bovenstaande motivatie aan de partners. John Ouderling neemt nu de leiding over het bedrijf waar en wordt daarbij ondersteund door Onno Speekenbrink en de rest van het team.

Bron: gnTel