Fieber neemt ICT-dienstverlening Dario ICT over

De zakelijke leverancier van internet-, telecom- en clouddiensten Fieber neemt de afgestoten ICT-dienstverlening van Darico ICT over die haar activiteiten heeft gestaakt. Dit werd onlangs bekend.

De zakelijke provider neemt de ICT-dienstverlening voor onder meer internetverbindingen, telefoniediensten en het werkplekbeheer over. Dario ICT, behorende tot de infratechniek holding Dario, staakt haar diensten omdat de holding besloten heeft deze niet meer tot de kernactiviteiten te laten behoren.

Wel is dus nu Fieber geselecteerd om de continuïteit van de ICT-dienstverlening aan de bestaande klanten te kunnen waarborgen en deze verder te optimaliseren.

MKB-specialist

Fieber is een specialist in het bedienen van MKB-bedrijven met onder andere internet, telefonie en clouddiensten en vooral advies op maat. “We willen verrassen met gebruiksgemak, een top service en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen”, aldus oprichter Marc Visser van Fieber.

Meer info: Fieber