Discorp wint Jabra snelstgroeiende reseller award

 

Jabra heeft tijdens de Jabra ONE partner conference in Parijs een aantal partners in het zonnetje gezet door het uitreiken van een award. Discorp uit Wijnegem had de eer om de Snelstgroeiende Reseller Award in ontvangst te mogen nemen.

 

 

Het is de eerste keer dat Discorp door Jabra wordt onderscheiden met een dergelijke award. Eigenaar Michel Rammeloo en Key Account Manager Bart Verelst zien deze award als een bekroning op de uitstekende samenwerking met Jabra. “Discorp besloot twee jaar geleden om ook Jabra toe te voegen aan het gamma UC-hardware end-point devices. Met de ondersteuning en professionele aanpak van Jabra zijn we erin geslaagd onze klanten te overtuigen om ook de Jabra producten bij Discorp aan te kopen. Onze Europese klanten kiezen ons omwille van onze kennis, professionele aanpak en wij begeleiden deze bedrijven met de roll-out van hun UC project.”

Discorp is onder andere gespecialiseerd in ergonomische werkplekconcepten, accessoires, UC hardware oplossingen. De oplossingen van Jabra hebben een prima plaats in dit geheel, zowel voor call centers als kantooromgevingen. De veelzijdigheid en focus op UC oplossingen door Discorp heeft mede bijgedragen aan het verkrijgen van deze award. “Mede dankzij de uitmuntende ondersteuning vanuit Discorp, ten overstaande van de eindklanten van Jabra, én omwille van hun ongeëvenaarde service (vooral op IT- en ook EDI-vlak), heeft Discorp een zeer sterke groei weten te realiseren, zelfs de meest belangrijke groei inzake het segment van de Jabra reseller/partners.”

Michel Rammeloo in reactie hierop: “We zijn zeer tevreden van de resultaten en de samenwerking met Jabra. Sinds de toetreding als Gold Partner van Jabra bieden wij het volledige professionele gamma UC hardware producten beschikbaar voor de B2B markt. Discorp is zeer verheugd met de erkenning en wij willen blijven groeien in deze markt.”