Colt breidt Inbound Voice Services-bereik uit via Telserv

De leverancier van cloudgebaseerde telecom- en IT-oplossingen Colt breidt haar telefonietoepassing Inbound Voice Services uit naar tien nieuwe landen door samen te werken met de nummerspecialist Telserv.

De leverancier van cloudgebaseerde telecom- en IT-diensten door de samenwerking met de nummerspecialist kan haar toepassing voor grootzakelijke inkomende gesprekken, zoals virtuele contact centers en Interactive Voice Response (IVR)-diensten, nu gaan uitrollen in 10 extra markten. Dankzij de samenwerking met de nummerspecialist kan Colt haar eindgebruikers nu in deze toegevoegde afzetgebieden telefoonnummers bieden. Concreet gaat het om de landen Canada, Finland, Hong Kong, Japan, Luxemburg, Noorwegen, Polen, Roemenië, Tsjechië en de Verenigde Staten. In totaal levert Colt nu haar diensten aan 23 landen.

Service Telserv

Telserv levert Colt, en indirect daarmee diens eindgebruikers, een volledige set API’s die een compleet overzicht geeft van beschikbare telefoonnummers in de tien genoemde landen. Verder biedt de nummerspecialist een cloudgebaseerde portal waarmee deze eindgebruikers de nummers zelf kunnen bestellen en een overzicht hebben van al hun bestellingen. Daarnaast is het ook mogelijk om via de portal zaken als nummerportering en het voldoen aan wet- en regelgeving volledig te automatiseren.

Bron: Colt