Alcatel-Lucent lanceert OXO Connect, met de laatste OpenTouch Suite for SMB en nieuw instapniveau WLANVandaag introduceert ALE (Alcatel-Lucent Enterprise) een nieuwe generatie oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf die toegang bieden tot geavanceerde cloudservices. Deze nieuwe oplossingen ‘maken IT eenvoudig’, zowel voor de bedrijven die ze gebruiken als voor onze partners die ze leveren.Het communicatieaanbod van de laatste Alcatel-Lucent OpenTouch Suite for SMB, gebaseerd op de nieuwe robuuste Alcatel-Lucent OXO Connect R2-communicatieserver, levert de flexibiliteit die het MKB in de moderne zakenwereld nodig heeft. De nieuwe OXO Connect is een hybride systeem dat investeringen in cloudservices toekomstbestendig maakt en een alles-in-één oplossing biedt voor end-to-end spraak, data en wifi.

ale

Business partners die Alcatel-Lucent Enterprise aanbieden, kunnen hun klantenbasis verbreden dankzij de extra capaciteit tot 300 gebruikers, terwijl de nieuwe tools partners in staat stellen hun klantennetwerken beveiligd op afstand te beheren. De invoering van een vereenvoudigd offerte- en licentiebeheerprogramma is bedoeld om IT eenvoudiger te maken voor het MKB. De update voor klanten komt met een eenvoudig licentiemodel dat een software assurance-garantie voor drie jaar ondersteuning biedt.

Belangrijkste nieuwe functionaliteiten:
  • Unieke telefoonlicentie stelt partners in staat om geïnstalleerde configuraties beter te beheren. Dit is gekoppeld aan een oplossing die alle software-upgrades van klanten voor een bepaalde duur omvat, toekomstbestendig en ter bescherming van investeringen; een kostenbesparende manier van technologische innovatie.
  • Cloudservices op OXO Connect:
  • Alcatel-Lucent Rainbow UC cloud services verbindt mensen en systemen en biedt een geïntegreerde, op samenwerking gerichte, innovatieve cloudgebaseerde werkomgeving voor zakelijke gebruikers en hun zakelijke contacten
  • Alcatel-Lucent Cloud Connect Agent biedt partners toegang op afstand voor het leveren van ondersteuning en diensten.

Hoge kwaliteit wifi met lage kosten is nu realiseerbaar dankzij de nieuwe Alcatel-Lucent OmniAccess WLAN Access Point AP-1101, draadloze LAN-technologie die speciaal voor het MKB is ontworpen. De AP-1101 is gebaseerd op technologie zonder controller en biedt hoogwaardige functionaliteit zoals auto-discovery, dynamisch RF-beheer, roaming, VoWLAN en QoS-ondersteuning van realtime toepassingen.

Meer informatie: www.enterprise.alcatel-lucent.com