Document House Limburg en BCT samen in ontzorging MKB

Xerox Businesspartner Document House Limburg heeft gekozen voor de capture-oplossing van BCT, specialist in Enterprise Information Management, en brengt het documentmanagementsysteem (DMS) op de markt.

Met de oplossingen krijgt ieder MKB-organisatie toegang tot een betaalbaar en toegankelijk documentmanagementprogramma. Etienne Naus, Directeur van Document House Limburg, en Dimitri Palmen, Directeur bij BCT, ondertekenden het contract tijdens de beurs Limburg Leads.

Optimaliseren van documentstromen

Document House Limburg is gespecialiseerd in het optimaliseren van de groeiende documentstromen binnen organisaties. In het MKB is digitalisering echter nog geen gemeengoed. Het huidige aanbod van oplossingen is bestemd voor een hoger segment en is daardoor minder geschikt voor het MKB-bedrijfsleven waar men veel tijd verliest aan het verwerken van documenten. De capture-oplossing en het laagdrempelige DMS maken het mogelijk dit proces zo foutloos en efficiënt mogelijk in te richten. Met het DMS kunnen documenten eenvoudig digitaal bewaard en bewerkt worden. De capture-oplossing biedt een gecentraliseerd, papierloos en geautomatiseerd verwerkingsproces voor inkomende facturen.

Sander Stinne, Sales Manager bij Document House Limburg: “We merken dat in MKB’s ontzettend veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar documenten. De oplossingen van BCT bieden hier uitkomst. BCT is een bedrijf dat zijn strepen heeft verdiend in de Euregio en de jarenlange ervaring die BCT meebrengt toont een hoge mate van kwaliteit die voor ons zeer belangrijk is. Het is mooi dat wij als Limburgse partijen samenwerken om bedrijven in de regio naar een nog hoger niveau te tillen.”

“Nog voordat we het contract hadden getekend, zijn we al aan de slag gegaan voor Document House Limburg,” zegt Marc Charlier, partner manager bij BCT. “Er was behoefte aan een verantwoorde en duurzame informatiemanagementoplossing voor het MKB en daar konden wij met onze technologie perfect invulling aan geven. Naast de technische kant van het verhaal, zit het succes hem vooral in de klik die tussen beide bedrijven bestaat. We hebben er een partner bij die kansen ziet én grijpt en anderen daar graag in betrekt. Die visie maakt de samenwerking in mijn ogen tot een succes.”

Meer informatie: www.bctsoftware.com/nl