COMPAREX Nederland wordt Platinum-partner van RES

Softwareontwikkelaar RES heeft COMPAREX Nederland de unieke Platinum-status in het partnerprogramma toegekend. De hoogste partnerstatus bevestigt niet alleen dat COMPAREX alle kennis en ervaring in huis heeft om klanten van begin tot eind te ondersteunen met alle RES-oplossingen. Het is ook meteen de basis voor verdere intensivering van de bestaande, langdurige samenwerking.

“Bij alles staat voorop dat wij samen de beste oplossingen willen realiseren voor de uitdagingen van onze klanten”, zegt Pascal Stam, director channel Benelux van RES. “Dat bindt ons en is vanaf het prille begin de spil van onze samenwerking.”

res

RES levert een User-Centric oplossing voor het creëren, automatiseren en beveiligen van de digitale werkplek. Hiervoor worden automation, self service en beveiligingsmogelijkheden gecombineerd in één platform. Om zo de moderne werkplek van vandaag te bekrachtigen met de juiste toegang tot applicaties en services: on premise en in de cloud.

Het behalen van de benodigde certificeringen, de jarenlange ervaring en het commitment van COMPAREX was voor RES aanleiding om de partnerstatus te verhogen van Gold naar Platinum. COMPAREX behoort hiermee voor RES tot een select gezelschap van business partners. Stam: “Ik mag deze status voor het eerst uitreiken. COMPAREX is daarmee een van onze drie Platinum-partners in de Benelux. Voor gebruikers van onze oplossingen bevestigt dit dat deze partner hun uitdagingen en businessprocessen uitstekend kan vertalen en toepassen in de beste oplossingen voor hun praktijk. Niet alleen door hun technische kennis, maar ook hun functionele kennis en ervaring.”

COMPAREX Nederland is volgens Herjan van den Hengel, director services bij COMPAREX Nederland, trots op de nieuwe partnerstatus. “Het is een mooie erkenning en waardering voor de manier waarop wij werken voor onze klanten en hoe wij daarvoor samenwerken met RES. Onze interne organisaties zijn allebei volledig afgestemd op het realiseren van de beste oplossingen. We werken daarvoor al ruim tien jaar samen en weten elkaar daardoor op alle niveaus van onze organisaties goed te vinden. Dat maakt in de praktijk een groot verschil”, aldus Van den Hengel. De verhoogde partnerstatus legt bovendien de basis voor verdere intensivering van de samenwerking. Stam: “We gaan de samenwerking nog verder uitbouwen, met nog meer focus op specifieke klanten, doelgroepen en thema’s. Ook dat gaan onze klanten de komende jaren merken. De Platinum-partnerstatus is dus veel meer dan alleen de bekroning van ons bestaande partnerschap.”

Meer informatie: www.comparex.com