Red Hat Decision Manager 7 helpt organisaties bij automatisering zakelijke beslissingen

Opensource specialist Red Hat introduceert Red Hat Decision Manager 7, een decision management platform dat de ontwikkeling en het gebruik van op regels gebaseerde applicaties en diensten vereenvoudigt.

Het platform helpt organisaties om snel applicaties te bouwen voor het automatiseren van zakelijke beslissingen en is onderdeel van de nieuwste generatie van het business rules management-product, Red Hat JBoss BRMS.

Bedrijfsprocessen spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de efficiëntie van organisaties en het verminderen van de werklast. De kern van elk bedrijfsproces bestaat uit business rules. Het automatiseren van processen kan leiden tot efficiëntere bedrijfsvoering en meer accurate resultaten, met name voor complexe of repetitieve taken. Organisaties kunnen hierdoor beter inspelen op veranderende marktomstandigheden en bedrijfsbehoeften.

Dankzij low-code ontwikkeltools als Red Hat Decision Manager kunnen zakelijke gebruikers een actievere rol spelen bij applicatieontwikkeling. Daarnaast bevordert het de samenwerking tussen business en IT, wat het ontwikkelproces kan versnellen. Volgens analistenbureau IDC zullen niet-traditionele ontwikkelaars in 2021 twintig procent van de bedrijfsapplicaties bouwen en dertig procent van de nieuwe applicaties.

Red Hat Decision Manager 7 biedt een verbeterde gebruikerservaring en een robuustere set hulpprogramma’s die speciaal is ontworpen om zakelijke gebruikers en ‘citizen developers’ in staat te stellen bedrijfslogica rechtstreeks aan te passen. Dit kan helpen bij het opnieuw prioriteren van resources om andere taken te ondersteunen. Belangrijke nieuwe functies zijn onder meer de ondersteuning voor de directe uitvoering van modellen die worden uitgedrukt in Decision Model and Notation (DMN); opnieuw ontworpen decision tables en een nieuwe editor voor een table editor; en een verbeterde data modeller.

De oplossing is geschikt voor zowel traditionele als cloud-native applicaties en kan gebruikt worden om op regels gebaseerde microservices voor besluitvorming en planning te creëren die zowel on-premise als in het datacenter van een klant geïmplementeerd kunnen worden of als containerdiensten op Red Hat OpenShift Container Platform kunnen draaien. Met Red Hat OpenShift kunnen klanten hun digitale innovatie versnellen voor procesgestuurde toepassingen met behulp van DevOps-mogelijkheden, zoals het geautomatiseerd testen en de continue integratie en levering (CI / CD). Die applicaties kunnen ze vervolgens beheren met behulp van werkwijzen die zijn ontworpen om de beveiliging, schaalbaarheid en interoperabiliteit te vergroten.

Meer informatie: www.redhat.com