Amsterdams bedrijf WEM speelt in op tekort aan softwareontwikkelaars met no-code platform WEM

Amsterdams bedrijf WEM speelt in op tekort aan softwareontwikkelaars met haar no-code platform WEM: “Maatwerk software, zonder programmeren.”

“WEM stelt bijna iedereen in staat maatwerk software te maken, zonder te programmeren”, zegt Rob Schilperoort, directeur van het Amsterdamse bedrijf WEM. Organisaties willen steeds sneller kunnen schakelen in hun digitale processen. Het WEM platform speelt hierop in en biedt bedrijven de kans om snel op interne behoeften en marktontwikkelingen in te spelen.

Iedereen kan bedrijfssoftware bouwen

WEM stelt bijna iedereen in staat maatwerk applicaties te maken, door het gebruik van een eenvoudige drag-and-drop omgeving. “Met de WEM Modeler bieden wij een state-of-the-art platform. Niet alleen programmeurs kunnen ontwikkelen, maar bijna iedereen kan web applicaties bouwen met WEM. WEM is applicatieontwikkeling zoals het van succesvolle ondernemingen wordt verwacht: maatwerk software zo snel als je bedrijf verandert. Dit kan doordat je niet programmeert maar je bedrijfsprocessen modelleert in een flowchart, een nieuw concept dat langzaam bekend wordt als no-code application development” legt Schilperoort uit. De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systemen en zelfs geavanceerde integraties. “Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kunt.” zegt Schilperoort, “Kom naar onze WEM Conference op 4 oktober en zie en hoor van onze klanten en partners wat zij met WEM hebben bereikt.” Tevreden klanten zoals VGZ en Meeùs vertellen zelf hoe het met WEM mogelijk is om snel op marktontwikkelingen te kunnen reageren en hun proces-ideeën te realiseren. De WEM Conference is gratis. Je moet je wel vooraf inschrijven. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er op tijd bij. “Tijdens het evenement introduceren we ook onze Amerikaanse distributeur en partners”, sluit Schilperoort af.

Over WEM

WEM is een snelgroeiend Amsterdams bedrijf. Het WEM Platform is gratis toegankelijk voor iedereen die een account aanmaakt op de website. Een webapplicatie ontwikkelen met WEM is niet moeilijker dan het modelleren van een proces-flowchart. De prijs voor WEM is afhankelijk van het gebruik, als je een applicatie weinig gebruikt zijn de kosten laag, meer gebruik betekent hogere kosten. WEM is volledige IT als een utiliteit.

WEM Conference 4 oktober 2017 in DeFabrique Utrecht

Ervaar de mogelijkheden met WEM zelf op de WEM Conference op 4 oktober 2017 in DeFabrique in Utrecht. Toegang is gratis, je moet je wel vooraf inschrijven op https://conference.wem.io of klik op de banner hieronder. Hier kun je ook meteen inschrijven voor de breakout-sessies.

ChannelConnect WEM Conference 2017