Nuvias gaat Mist Systems van Juniper pan-Europees distribueren

High-value EMEA-distributeur Nuvias breidt zijn toepassingsdomein uit met de integratie van het onlangs verworven Mist Systems van Juniper Networks, leverancier van AI-gestuurde, all-in-one cloudoplossingen voor het beheer van draadloze netwerken.

Doel van de gecombineerde oplossingen is de bedrijfsvoering te vereenvoudigen, de klantervaring te verbeteren en tegelijk de kosten voor zakelijke klanten terug te schroeven. Mist, onderdeel van Juniper, bouwde het eerste AI-gestuurde draadloze platform met ‘s werelds eerste virtuele IT-assistent.

Voorspelbare, betrouwbare en meetbare wifi

Het Mist Learning Wireless LAN maakt wifi voorspelbaar, betrouwbaar en meetbaar door een uniek inzicht in de gebruikerservaring te bieden. Ook worden tijdrovende handmatige IT-taken vervangen door proactieve automatisering. Bovendien verenigt Mist als eerste leverancier wifi, BLE en IoT op ondernemingsniveau om gepersonaliseerde, locatiegebaseerde draadloze diensten te leveren zonder dat daar bakens op batterijen aan te pas komen. Alle verrichtingen worden via de moderne cloudarchitectuur van Mist beheerd voor een optimaal niveau van schaalbaarheid, flexibiliteit en prestaties.

Nuvias bouwt voort op de al bestaande samenwerking met Juniper Networks via een programma voor de ontwikkeling en versnelling van kanaalpartners, dat een aanvulling vormt op het eigen programma van Juniper. Nuvias beschikt over het grootste gespecialiseerde distributieteam van Juniper in EMEA, dat partners ondersteunt bij het leveren van technische expertise en efficiënte en effectieve zakelijke oplossingen.

Paul Eccleston, Executive Chairman bij Nuvias Group: “Het verheugt ons Mist Systems aan ons portfolio te kunnen toevoegen en onze kanaalpartners te voorzien van geavanceerde technologische oplossingen die aan de werkelijke behoeften van de bedrijfswereld tegemoetkomen. Intelligente AI-systemen zijn een aandachtspunt voor ons bedrijf, omdat ze veelbelovend zijn op het vlak van efficiencywinst en productiviteitsverbetering. Nuvias kijkt er alvast naar uit om zijn succesvolle partnerschap met Juniper verder uit te bouwen met het aanreiken van geïntegreerde oplossingen aan zakelijke klanten en kanaalpartners.”

“De manier waarop Mist draadloze communicatie benadert is uniek; de combinatie van AI en cloudcapaciteit die verder gaat dan alleen connectiviteit, maakt innovaties mogelijk die onze klanten een zakelijke waarde bieden. De superieure netwerk- en beveiligingstechnologie van Juniper en de samenwerking met bedrijven van het kaliber van Nuvias bieden ons, ons kanaal en onze klanten veel interessante mogelijkheden”, aldus Mike Anderson, Head of Channels bij Mist.

Meer informatie: www.nuvias.com