Dell EMC en Cisco upgraden VxBlock 1000

Dell EMC en Cisco hebben diverse verbeteringen doorgevoerd in het VxBlock 1000 infrastructuursysteem, met name door toepassing van de moderne end-to-end NVMe-over-fabrics infrastructuur.

De beide bedrijven willen ook de komende tien jaar verder blijven samenwerken op het gebied van geconvergeerde infrastructuur.

Het huidige VxBlock 1000 systeem – bestaande uit Cisco UCS servers en Nexus switches, Dell EMC storage en VMware virtualisatie, onderhouden door Dell EMC – krijgt een nieuwe geïntegreerde Cisco Compute (UCS) en 32G opslag. De PowerMax toepassingen worden krachtiger door NVMe over een VxBlock stack te leveren. De nieuwe Cisco 32G SAN opties bestaan uit de MDS 9148T / MDS 9396T 32 GB FC SAN-switches en MDS 9700 32 GB FC-module met ingebouwde SAN Analytics.

Verder wordt de geïntegreerde data protectie van de VxBlock 1000 uitgebreid naar hybride en multi-cloud-omgevingen, waaronder AWS. De release, die volgende maand beschikbaar komt biedt mogelijkheden om VMware workloads en gegevens te beschermen met behulp van de nieuwe Data Domain Virtual Edition en Cloud Disaster Recovery-softwareopties. Later komt ook een update voor het beheerplatform VxBlock Central 2.0 met modulaire licenties op de markt.

Meer informatie: www.dellemc.com