TD Azlan biedt End-User Analytics Platform SysTrack van Lakeside Software

Azlan, Tech Data’s value-added divisie voor Enterprise IT-oplossingen, biedt haar resellers nu het Platform voor End-user Experience Systrack van Lakeside software aan. Systrack stelt organisaties in staat om perfomance issues inzichtelijk te maken en IT-processen te verbeteren.

Aan de hand van SysTrack zijn organisaties in staat om op een eenvoudige wijze informatie te verzamelen die inzicht geeft in de uitgave en het gebruik van de beschikbare ICT middelen. Op basis van deze kennis is het mogelijk sneller in te grijpen en beslissingen te nemen om veranderingen in de ICT-structuur aan te brengen.

“Om onze resellers extra groeikansen te bieden met dienstverlening aan hun klanten, hebben wij er voor gekozen om een samenwerking met Tech Data Azlan aan te gaan”, zegt Mark Verheijke, verantwoordelijk voor Lakeside BeNeLux. “Hiermee vergroten wij de kansen voor onze partners om met Tech Data Azlan samen te werken en hun portfolio uit te breiden. Namens Lakeside stel ik veel vertrouwen in Tech Data Azlan als distributeur voor ons platform voor IT end-user Analytics” aldus Verheijke.

Wim Heupers, Business Unit Manager bij Tech Data Azlan, vult aan: “De zakelijke doelstellingen en gebruikerservaringen zijn de drijfveren om de IT-omgeving aan te passen en niet andersom. Systrack van Lakeside biedt inzichten die nodig zijn om dit optimaal te realiseren en vormt in combinatie met de overige oplossingen in ons portfolio meerwaarde voor onze resellers”.

Resellers van Tech Data Azlan kunnen met Lakeside Systrack de eindgebruiker inzicht geven in Software en Hardware Asset Management vraagstukken en de End-user ervaring verbeteren.

Meer informatie: www.techdata.nl