ALSO neemt TeamViewer op in cloud marketplace.

Distributeur ALSO heeft TeamViewer een plaats gegeven in zijn cloud Marketplace. TeamViewer is een wereldbekende speler op het gebied van remote connectivity die gebruikers in staat stelt om alles, overal en op elk gewenst moment met elkaar te connecteren.

De toonaangevende oplossingen bieden onder meer beveiligde toegang op afstand, support-, beheer- en samenwerkingsmogelijkheden voor alle soorten online endpoints.

TeamViewer’s innovaties omvat baanbrekende, maar toch eenvoudig te implementeren Augmented Reality (AR), TeamViewer Pilot en de nieuwste Enterprise oplossing TeamViewer Tensor. Met TeamViewer kunnen bedrijven van iedere grootte hun digitale potentieel volledig gaan benutten.

Met ALSO als distributeur kan TeamViewer zijn klantenkring verder uitbreiden naar talloze nieuwe gebruikers. ALSO biedt één van de grootste Europese B2B marktplaatsen waar zich diverse potentiële klanten uit alle sectoren manifesteren. Het platform biedt softwarebedrijven zoals TeamViewer een springplank naar duizenden Europese resellers, channelpartners en hun eindklanten.

“TeamViewer is momenteel de nummer 1 remote support oplossing wereldwijd met klanten in ruim 180 landen, en ons platform is de ideale springplank naar nieuwe klanten”, aldus Michael Gericks, ALSO’s Senior Vice President Consumptional Business. “Daarmee krijgen onze resellers een voortreffelijke gereedschapskist in handen om hoogwaardige service te verlenen aan hun klanten en extra inkomsten te genereren op de seats die ze al in beheer hebben.”

TeamViewer heeft oplossingen voor Remote Management (geïntegreerde remote monitoring, asset tracking, anti-malware en backup) en TeamViewer IoT voor het op afstand beheren en monitoren van IoT omgevingen en devices. IT professionals kunnen op die manier uiteenlopende IT infrastructuren snel en efficiënt beheren. TeamViewer is geactiveerd op ruim 1,8 miljard devices en ondersteunt tenminste 40 miljoen lopende verbindingen op elk willekeurig moment. TeamViewer werd opgericht in 2005 en heeft inmiddels ruim 700 medewerkers in dienst in vestigingen in Duitsland, de VS, Armenië, Australië, Japan, India en China.

TeamViewer is direct beschikbaar via de ALSO Cloud Marketplace.