Veeam presenteert recordresultaten over 2018

Veeam Software, leverancier van back-upoplossingen die voorzien in Intelligent Data Management, heeft de resultaten bekend gemaakt van het boekjaar 2018. Het bedrijf noteerde voor 963 miljoen dollar aan boekingen, een groei van zestien procent jaar-op-jaar.

Het is voor het twaalfde achtereenvolgende jaar dat Veeam dubbele groeicijfers noteert op basis van organische groei. Het bedrijf voegde in 2018 48.000 nieuwe klanten toe aan zijn klantenbestand, een gemiddelde van vierduizend per maand. Dit sterke klantmomentum en de groei in boekingen bouwen voort op de resultaten van 2017. De cijfers over 2018 onderstrepen de wereldwijd groeiende vraag naar de Intelligent Data Management-oplossingen van Veeam onder bedrijven van elke omvang.

“Datamanagement, compliance en risico’s, datadiefstal en cybercrime blijven in 2019 en in het komende decennium naar verwachting zorgen voor uitdagingen voor bedrijven. We hebben in 2018 gezien dat data niet altijd veilig is. Klanten zoeken naar een benadering voor het beheren van data, waarbij die echt te benutten is en zorgt voor bedrijfstransformatie zonder vendor lock-in of het risico van ongewenste blootstelling”, licht Ratmir Timashev,

Ratmir Timashev

medeoprichter en Executive Vice-President Sales & Marketing van Veeam, toe.
“Door het versterken van ons aanbod via krachtige partnerships met HPE, NetApp, Cisco en Lenovo is dat precies wat Veeam biedt. Wij lopen voorop in de sector door bedrijven in staat te stellen meer te doen met hun back-ups en nieuwe manieren te bieden om waarde uit data te halen. Veeam realiseerde opnieuw consistente groei en winstgevendheid in de transformatieve markt van datamanagement in de hybride cloud; Veeam blijft hier domineren. Samen met onze partners, klanten en allianties, en met de recent aangekondigde nieuwe mogelijkheden voor clouddatamanagement als onderdeel van de Veeam Availability Suite 9.5 Update 4, versterken we onze positie als dominante leider in Intelligent Data Management en ook als een van de grootste niet-beursgenoteerde softwarebedrijven ter wereld.”

Meer informatie: www.veeam.com