Valori werkt via Prianto samen met Smartbear voor testen en optimaliseren van applicaties

Organisaties willen tegenwoordig snellere beschikbaarheid, profiteren van de cloud, betere software en voorbereid zijn op bv. Internet of Things (IoT). Hiervoor zijn veelal innovaties nodig die beginnen bij het ontwikkelen van software. Door de beste testsoftware in de markt van Smartbear te combineren met de beste testconsultants in Europa van Valori onstaat het optimale resultaat.

“Om onze dienstverlening én produktontwikkeling op het gebied van Mobile App Automation actueel en vernieuwend te houden waren we op zoek naar een partner met dezelfde ambities. Met Smartbear en al haar beschikbare tooling hebben we die gevonden!” aldus Marco van Harn, Chapterlead Mobile Automation, Valori.

Marcel Mayer, Sales Director bij Prianto Benelux vult aan: “Met het onstaan van steeds complexere IT omgevingen, de groei van SaaS applicaties en gebruik van meerdere devices en browsers, wordt software ontwikkeling ook steeds een ingewikkeldere, maar tevens belangrijkere taak. Door de hoogwaardige oplossingen voor o.a. functioneel en performance testen van Smartbear in te laten zetten door de gekwalificeerde en ervaren testconsultants van Valori, wordt gezorgd voor het beste eindresultaat en een optimale aansluiting van IT op de business.”

SmartBear en Valori helpen organisaties en hun software teams met het creëren van ‘s werelds beste applicaties en de API’s door te zorgen voor kwaliteit in elke stap van de levenscyclus, vanaf de eerste regel van de code, tot het in productie brengen en elke test tussendoor.

Meer informatie: www.prianto.nl