Nuvias distributeur van Dropbox

Value added distributeur Nuvias heeft zijn portfolio uitgebreid met de samenwerkingstool Dropbox. Nuvias is daarmee de eerste onafhankelijke distributeur die een distributieovereenkomst sluit met Dropbox voor een aantal Noord-Europese markten.

“Nuvias Unified Communications (UC) levert oplossingen die traditionele IT en telefonie integreren, waarbij we altijd zoeken naar innovatieve en disruptieve technologieën om aan ons channelaanbod toe te voegen. We zijn blij met het nieuwe partnership, waarmee we ons streven om channel partners te helpen onderstrepen om nieuwe omzetbronnen aan te boren en hun bestaande klantrelaties te versterken”, aldus Steve Harris, CEO van Nuvias UC.

“Sinds de oprichting zijn wij bij Nuvias UC enthousiast gebruiker van Dropbox. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2009 zijn we naarmate ons bedrijf groeide overgestapt van persoonlijke accounts naar de volledig beheerde Dropbox Business oplossing. We hebben zelf ervaren hoe deze applicatie bedrijven kan helpen en zijn daardoor in een ideale positie om kanaalpartners vanuit een technisch perspectief te ondersteunen om dit nieuwe aanbod te integreren met andere producten in hun portfolio.”

Meer informatie: www.nuvias.com