SoftwareONE neemt COMPAREX over

ICT dienstverlener SoftwareONE heeft een akkoord bereikt met Raiffeisen Informatik GmbH over de overname van alle aandelen in de wereldwijd actieve software en services leverancier COMPAREX. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

De bedrijven gaan verder onder de naam SoftwareONE en zijn gezamenlijk goed voor de aankoop advisering en begeleiding van software-aankopen ter waarde van 10 miljard euro en bestrijken nu 88 landen. Klanten krijgen daarmee de beschikking over lokale support, waar ook ter wereld, waarvoor het bedrijf ruim 5.500 medewerkers kan inzetten. Een van de beschikbare geavanceerde oplossingen van SoftwareONE is PyraCloud, een toonaangevend platform voor het supply chain management van digitale software.

COMPAREX’s Chief Executive Officer Thomas Reich en Chief Sales Officer Marc Betgem gaan deel uitmaken van het Executive Management Team van SoftwareONE.

SoftwareONE handhaaft zijn hoofdkantoor in het Zwitserse Stans. De combinatie werkt vanuit ruim 200 locaties in 88 landen, die gezamenlijk support leveren in 150 landen. De campus van COMPAREX in het Duitse Leipzig blijft een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van zowel multinationals als klanten in de EMEA-regio.

De overname moet in de eerste helft van 2019 zijn beslag hebben gekregen en is onderhevig aan de gebruikelijke overnameregels en goedkeuringen.

Meer informatie: www.softwareone.com