Advertentiemogelijkheden

Sellair BV is een bureau voor media-exploitatie en biedt met een inhoudelijk samenhangend portfolio (print, AV en/of online) een goede propositie aan mediabedrijven, adverteerders en sponsors. Sellair richt zich vooral op uitgeefprojecten binnen ict, telecom, entertainment, media, lifestyle en leisure. Dit wordt gedaan met de merken ChannelConnect, ChannelConnect LIVE, Distributeurs Dossier, Datacenter Dossier, VoIP en UC&C Dossier, Security Dossier, IoT Dossier en ISP Today.

Sellair is een kennis- en netwerkbedrijf dat zich vooral heeft gespecialiseerd in de ict- en telecombranche. Naast de redactie- en advertentie-exploitatie van de media die wij verzorgen leveren we ook consultancy en diensten voor contentmarketing en crossmediale campagnes in de sectoren waar we actief zijn.

Onze redacteuren schrijven jouw teksten voor onze media. Ook zijn wij inzetbaar voor het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke content. Teksten voor folders, website, persberichten, whitepapers, kortom voor alle marketing-uitingen.

Voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen verwijzen we je naar de Sellair website.