KnowBe4 benoemt nieuwe CIO

Colin Murphy is bij KnowBe4, leverancier van security-awarenesss trainingen en phishingtests, gepromoveerd tot Chief Information Officer. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de informatietechnologiestrategie en de computersystemen die de organisatie moeten ondersteunen om zijn ambitieuze, zakelijke doelstellingen te behalen.

“Colin is al jaren integraal onderdeel van het KnowBe4-team en zijn eerdere ervaringen als CIO voor meerdere bedrijven maakt dat hij een natuurlijke fit is voor deze uitdaging”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4.

Murphy was hiervoor special operations engineer bij KnowBe4. Hij is een IT-executive met meer dan 13 jaar ervaring in security en softwareontwikkeling in de telecom- en energiemarkt en in de financiële dienstverlening. Murphy beschikt over CISSP- en CEH cybersecurity-certificeringen.