NewChannel-resellers gecertificeerd voor Clavister

Een aantal resellers van distributeur NewChannel heeft zich gecertificeerd voor cybersecurity-oplossingen van het Zweedse bedrijf Clavister.

De resellers van NewChannel die met succes deze certificeringstraining voor Netwall-oplossingen hebben volbracht, zijn onder meer Ascoo ITS (België), Aumatics, IT in Mind, Pelu Business Systems, Pulze IT, Quality ICT en Software Society.

“Deze technische certificeringen garanderen een optimale implementatie en continuïteit van een serie cybersecurity oplossingen die voldoen aan de strengste EU-regelingen. Wij zijn trots op het commitment van onze gecertificeerde resellers hierin”, zegt Martin Meerman van NewChannel.

De Clavister certificertingstraining maakt deel uit van de nauwe samenwerking tussen Clavister en NewChannel als distributeur om resellers in de Benelux de juiste middelen te bieden om organisaties te beveiligen tegen cybercriminaliteit.

Clavister maakt deel uit van het NewChannel 360 concept waarbinnen tevens een duidelijke focus ligt op beveiligingsoplossingen die worden ontwikkeld binnen de EU.

Op korte termijn worden meer resellers getraind en gecertificeerd en worden ook zij door NewChannel begeleid naar een Clavister Silver of Gold partner status.