Claranet wordt partner van KnowBe4

Claranet Benelux wordt een partner van KnowBe4, leverancier van security awareness-trainingen en simulated phishing.

IT-bedrijf Claranet kan dankzij de samenwerking haar klanten beter beschermen tegen cybercriminelen die gebruikmaken van social engineering.

“We zitten in de overgang van het besef dat technische maatregelen alleen niet voldoende zijn voor een goede databeveiliging. Het volgende doelwit voor de cybercriminelen zijn de medewerkers, en dus is awareness van groot belang”, stelt Wiebe Nauta, managing director van Claranet Benelux. “Dankzij de samenwerking met KnowBe4 kunnen we een breed scala aan trainingen aan onze klanten leveren.”

Voor KnowBe4 is Claranet een krachtige partner, zo verklaart KnowBe4. “Met hun kennis en kunde beschermen zij tal van klanten. Door de toevoeging van de security-producten van KnowBe4 aan het portfolio van geïntegreerde IT-oplossingen verrijken zij de weerbaarheid van de mens-factor binnen het cybersecurity-landschap”, zegt Jeffrey de Graaf, managing director EMEA van KnowBe4.

Eerder sloot KnowBe4 al samenwerkingen met onder meer KPN Security en Motiv ICT.