KnowBe4 wordt partner van KPN Security

KPN Security gaat voortaan ook de security awareness-trainingen en simulated phishing van KnowBe4 aanbieden. Dat is het resultaat van een samenwerking tussen beide bedrijven.

Met deze samenwerking krijgen de klanten van KPN Security toegang tot de mogelijkheden van security awareness-training bij het vergroten van hun weerbaarheid tegen technieken zoals phishing.

“Wij zien dit als een waardevolle aanvulling bij de uitvoering van security awareness-programma’s voor onze klanten”, verklaart Marcel van Oirschot, Executive VP KPN Security. “Voor cybercriminelen is een phishingaanval een effectief middel om een organisatie binnen te dringen. Het herkennen van zo’n aanval is dus van groot belang. Hierbij is het belangrijk dat de medewerkers een continue leercurve doorlopen, zodat zij zich altijd bewust zijn van de actuele risico’s die specifiek van toepassing zijn op hun organisatie en de eigen rol binnen die organisatie.”

Zelf een phishingtest uitvoeren is volgens Van Oirschot de beste manier om te ontdekken of een organisatie goed beschermd is tegen een phishing. “Om dit op een veilige en gecontroleerde manier te doen, maakt KPN Security gebruik van het platform van KnowBe4.”