Motiv ICT en KnowBe4 strijden samen tegen social engineering

KnowBe4, leverancier van een platform voor security awareness- en phishing-simulaties, en Motiv ICT Security zijn een partnership aangegaan om cybercriminaliteit via social engineering te bestrijden.

Motiv is onderdeel geworden van het wereldwijde partnernetwerk van KnowBe4. Door de toevoeging van het KnowBe4-platform aan het portfolio van Motiv, is security awareness nog beter in de dienstverlening geïntegreerd.

“Motiv verhoogt de digitale weerbaarheid van organisaties met haar cybersecurity dienstverlening. Security awareness is hier een cruciaal onderdeel van, aangezien de mens meestal de zwakste schakel is in security”, verklaart Aksel Dorèl, algemeen directeur bij Motiv ICT Security.

“Doordat het platform van KnowBe4 naadloos aansluit op de dienstverlening van Motiv dragen we samen bij aan de cyberveiligheid van onze klanten en wordt onze missie ondersteund, namelijk het digitaal weerbaarder maken van Nederland.”

Het KnowBe4 partnerprogramma ondersteunt een netwerk van gespecialiseerde verkoopkanalen in de vorm van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hen met pre-, post-sales en technische ondersteuning.