Fujitsu in zee met versleuteling van Thales

Fujitsu breidt de samenwerking met IT-beveiligingsbedrijf Thales uit voor de beveiliging en versleuteling van bedrijfsgegevens.

Fujitsu kiest voor de Data Protection On Demand-oplossingen van Thales. Hiermee is Fujitsu in staat end-to-end dienstverlening aan te bieden voor de versleuteling van kritische bedrijfsgegevens vanuit de cloud.

Deze identificatie- en beveiligingstechnologie van Thales wordt integraal onderdeel van de data-encryptiediensten van Fujitsu die als clouddiensten worden aangeboden op een Microsoft-platform.

“Zelfs zorgverleners en farmaceuten met de allerhoogste eisen op het vlak van wet- en regelgeving voor gegevensbescherming en audit controles, vertrouwen op de cloudbeveiligingsoplossingen die wij nu samen met Thales bieden”, stelt Petri Heinala, Security Offering Architect bij Fujitsu.

De nieuwe services maken deel uit van Fujitsu’s Data Protection-portfolio. Deze is wereldwijd beschikbaar voor klanten ter beveiliging van data zowel op eigen locatie als in hybride en multicloud omgevingen.