Arrow ECS voegt Check Point toe aan ArrowSphere

De oplossingen van security-leverancier Check Point zijn sinds kort verkrijgbaar via de cloudmarktplaats ArrowSphere van distributeur Arrow Electronics.

ArrowSphere is de eerste cloudmarktplaats waar het managed services provider programma van Check Point beschikbaar wordt gesteld. Als onderdeel van dit programma kan de CloudGuard IaaS beveiligingsoplossing van Check Point nu worden gelicentieerd als een pay-as-you-go model via ArrowSphere.

“CloudGuard IaaS is de eerste oplossing van Check Point die via ArrowSphere wordt geleverd”, bevestigt Alexis Brabant, vice president sales EMEA bij Arrow ECS. “Veiligheid wordt herhaaldelijk genoemd als een van de belangrijkste obstakels voor de overstap naar de cloud. CloudGuard IaaS en Arrow leveren een geschikte oplossing om de introductie en uitbreiding van clouddiensten te vergemakkelijken door onze kanaalklanten in staat te stellen hun eindklanten te ondersteunen met uitbesteed en gecentraliseerd beveiligingsbeheer”, aldus Brabant.