Infradata kondigt samenwerking aan met Cumulus Networks

Managed service provider Infradata gaat samenwerken met netwerkbedrijf Cumulus Networks. Dat is dinsdag aangekondigd.

Mohamed El Haddouchi, CTO van Infradata Group, ziet dat de netwerkmarkt verschuift naar Open Networking, zo zegt hij in een reactie. “Dit betekent dat de rol van integrator verandert. Verschillende oplossingen van vendoren worden geïntegreerd, net als de functionaliteiten van diverse fabrikanten. De vraag die dan opdoemt is: wie neemt de verantwoordelijkheid voor de oplossing? Deze rol is weggelegd voor een integrator als Infradata. Het belang van deze rol wordt groter en daarom hebben wij een sterke behoefte aan een samenwerkingspartner zoals Cumulus Networks. Wij zien veel kansen om ons samen te blijven onderscheiden in de netwerkomgeving en kijken uit naar de vervolgstappen in deze samenwerking.”

“Het partnernetwerk van Cumulus blijft in Europa sterk groeien”, aldus Lara O’Brien, Senior Director Worldwide Partnerships bij Cumulus Networks. “We zijn verheugd om samen te werken met het Infradata-team. Infradata bezit de kennis van business intelligence, de technische vaardigheden en de passie voor open netwerken die we zoeken in onze selecte partnerrelaties.”